söndag, maj 29

"After birthday"

BloggerImage

En "after birthday"-frukost, flingorna kommer givetvis från AXA (även om inte loggan syns): Sport müsli och havre chruncy granola


Tjoho. 

Söndagsförmiddag, grannkommunshäng och regn i luften. Sådant är alltid mysigt. Kanske. Trevlig dag igår med långa lugnet, fika och mat hemma hos mina föräldrar och middag med Amanda plus vänner på kvällen. Nöjd med det, kräver inte så mycket mer än så. Vilade också, om det inte framgått tidigare. 

Har hittills skrapat ihop 8,55 timmars träning, så det saknas ju då 1,05 till min planerade tiotimmarsvecka. Det ska åtgärdas idag, på rullskidorna. Men som ni fattar så blir det ju inte endast 65 minuter, sånt håller barn och motionärer på med. Jag tänkte köra cirka 90 minuter stakning idag. Hade kunnat köra två timmar egentligen, men vi går mot strömmen och lastar in ett på 90 bara. Tänkte utgå ifrån Borlänge faktiskt, kul med lite nya träningsmarker. Är ju ändå rätt så familjär med omgivningarna här, men då mest för att jag cyklat här. 

Förutom träningen idag så blir det nog någon form av snickeri och renovering på huset och så allmänt häng bara. Kanske en hundpromenad. Vad vet jag. I detta trevliga sällskap så är det egentligen inte så noga vad vi gör, jag trivs med vad vi än hittar på!

Vill passa på att tacka alla som gratulerat mig också!

Vi hörs senare! 

BloggerImage

Personen som "ställde" bilen i Bilmetro-rondellen borde ha en skaplig söndagsångest idag. Antar att hen inte bara hade druckit gul vitargo och skakat vad inför gårdagens långa lugnet. 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Grattis i efterskott!! :)

Adam Steen sa...

Tack :)