måndag, maj 02, 2016

Bäst före-datum har passerat

BloggerImage
BloggerImage

Man ser ju hur skolad han är och hur vant han spatserar runt på byggplatsen. Undviker jobb i största möjliga mån, precis som vanligt. 

Halloj. 

Här kommer ett litet meddelande från grabben vars bäst före-datum både som idrottare och bloggare gått ut. Men det sket väl jag i. 

Det är ju måndag nu igen. Om veckorna går fort, då går helgerna än fortare. Det är väl egentligen inte så konstigt då helgen innehåller färre dagar. Denna veckan så är det dock bara tre dagars jobb och sedan långhelg. Drömmen. 

Vilade ju igår. Idag blir det också vila, för jag ska göra en rolig grej direkt efter jobbet. Dessutom så kände jag mig lite lätt förkyld i morse, jävla runk.  Jag hade svårt att sova i natt, så om jag får sova lite middag idag och mycket i natt så hoppas vi det gått över till imorgon, för jag lär ju försöka motionera lite även denna veckan. Det är ju inte så att timmarna tränar sig självt. Fet är jag ju också, det är ju inte alltför charmerande. 

Nu ska jag jobba vidare här, som den zombie jag känner mig idag. Vi hörs vidare ikväll!

Inga kommentarer: