fredag, maj 13

Benseg - regnjävel - fjärilar

BloggerImage

Skäggig och jävlig delar han ut hälsningen™, den unge herr Steen

God och trevlig förmiddag på er. 

Idag är jag lite trött igen. Gårdagens cykelpass kostade på en aning. Det krävs ju någon watt för att få fart på det här fettpaketet. Benen kryper skönt idag och jag är allmänt trött. Kämpa på, sista jobbdagen på veckan och två dagars träning till vila. 

Idag så tänkte jag köra lätt jogg, redcord-programmet och SkiErg. Det kommer väl kännas av det också. Imorgon hade jag och Ringsby en plan på sex timmar cykel, men vädergudarna vill tydligen annat och har hotat med regn. Att cykla i regn är ingen höjdare, att cykla sex timmar i regn är ju då faktiskt aningen sämre än "ingen höjdare". Tur att jag då tidigare veckor legat lite plus på timkontot, så att jag kan nöja mig med tre timmar imorgon. Och då jag inte plockar fram rullskidorna före nästa vecka så återstår det löpning som möjlig träningsform. Tre timmar löpning i regn är ju ändå överkomligt. 

På dagens första lektion så har vi jobbat med fjärilar. Eleverna har ju fått föda upp fjärilar från larver, till puppor och nu till fjärilar. Spännande. Idag fick dom måla av dom, såhär fin blev min:

BloggerImage

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör ett kombopass. 3h löpning, 1h cykel och 1h Skierg! Eller 6h Skierg rakt av :) Det vore legendariskt!

Adam Steen sa...

Ja, kanske. Haha, det hade varit helt sinnessjukt faktiskt :)