tisdag, maj 17

Bilen gick igenom! Plus lite mer


Klart Benzen gick igenom besiktningen!

Tjo där.

Direkt efter jobbet så drog jag till besiktningen och kollade av Benzen, den passerade utan anmärkning. Skönt det. Känns ju sådär att sitta där och känna sig skyldig för något man inte gjort. Men det gick ju som sagt bra. Åkte därefter direkt hemåt, där har jag betat av följande:

- Lagat skon som gick sönder i lördags när jag sprang vildmarksleden. En nål, sytråd och lite lim fixade biffen. Sydde även ihop en rullskidhandske. Dåligt med kläd- och handskspons nu, och jag vägrar köpa träningsprylar för egna pengar. 

- Plockat bort saker jag inte använder i lägenheten och flyttat till förrådet. Plockat iordning i förrådet. Latexfogat och "silikonat" igen några hål i väggarna. 

- Vattnat blommorna.

- Bytt en trasig stänkskärm på mina Elpex Team 610.

- Dammsugit och dammtorkat i lägenheten. 

- Sovit 45 minuter.

Man hinner ju med att göra en del när man inte tränar. Skönt att göra lite vettigt ibland. Imorgon är det väl träning igen, skönt även det. Jag kikar runt på sommardäck och fälgar till min Benz. Just nu hinkar jag omkring med europeiska vinterdäck och det kommer ju slitas en del när (om?) värmen kommer. Men det är ju så jävla dyrt och jag är ju så sjukt snål (sosse?). Så det hade ju inte varit fel med sponsring på en uppsättning 18-19". 


Drömmen att åka Mercedes Benz

2 kommentarer:

Kalle sa...

Alltså, mer och mer tyder ju på att du faktiskt är sosse innerst inne! Arbetsskygg, snål och periodvis gnälligt ;)
Dessutom är det bara gubbar som kör Merca ... :) Fast det ska erkännas att din ser rätt schysst ut :)

Adam Steen sa...

Du tror inte det är lite spel för galleriet?