söndag, maj 15

Celebert besök +ANNAT

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Igår så kom storbloggaren, fitness-ikonen, vintruten och målarkollegan David Holmström på besök. Han bodde över i min lägenhet inatt då han skulle springa tiomila idag. Givetvis låter jag ju en sådan trevlig herre på hos mig, speciellt nu när jag aldrig är i lägenheten själv. Under gårdagskvällen så bjöd han på god mat och ett trevligt tugg. 

Efter middagen lurade han upp oss för att se herrarnas start på tiomila, ett stort och fascinerande evenemang, inget snack om den saken. Men jag har nog aldrig sett så mycket töntar på en sådan liten yta. Det är i alla fall kul att folk brinner för något och det ska jag inte ta ifrån dom. Men orientering är och har aldrig varit något för mig. 

Idag vaknade jag åter upp i grannkommunen med min tjej. Jag har äntligen en vilodag, men hon har nu tvingat mig till straffarbete i form av panelspikande, så hur mycket vilodag det blir återstår att se. Jag får väl åka till jobbet på skolan imorgon och vila upp mig. 

Är en aning mör i benen idag, men ändå inte alltför farligt. Tänk om jag snart blir vältränad? Det vore ju inte helt fel. Det borde ju i alla fall bli lite bättre än tidigare år, eftersom att jag nu lever mer strukturerat än någonsin. Exempelvis idag när jag hade möjlighet till sovmorgon, så klev jag ändå upp 09,30. När hände det förut? Alltså innan de här senaste veckorna. Aldrig skulle jag säga. 

Nu ska jag jobba, hörs!

Inga kommentarer: