måndag, maj 23

Dags för fyra nya träningsveckor

BloggerImage

Se så nöjd han är över att det åter är måndag 

Jahapp, tre veckors jobb kvar till sommarlovet nu. Känns som man kan leva med det ändå. Verkar som att det ska bli lite varmare väder nu också, det kan jag verkligen leva med!

Det var ett jävla tjat om dom här träningsperioderna på slutet nu. Men jag försöker ju skriva om just träningen här på bloggen, eftersom att det i mångt och mycket är vad denna blogg handlar om. Och sen mig då förstås. Denna andra träningsperiod (kommande fyra veckor) har jag planerat till 55 träningstimmar (700 timmar är planen detta träningsår, tränat som mest 660 timmar). Fem mer än den föregående, känns överkomligt ändå. Hade tänkt lägga upp de fyra veckorna som följer:

17 - 17 - 12 (11) - 10 (siffrorna motsvarar träningstimmar, men det förstod ni väl)

Först var planen att dunka av 17 timmar denna veckan. Men jag har varit lite snorig och haft lite slem i bröstet sedan i lördags, egentligen fredags faktiskt, men jag ville inte missa långpasset i lördags, det var en liten chansning. Blev dock inte sämre av träningen, snarare bättre. Är dock fortsatt snorig och planerar om lite, så denna veckan får bli en ny på tio timmar. Får dock ihop planen fint ändå tror jag, är ju inga monstertimmar som ska avverkas, så det blir nog bra. 

Med tanke på att jag är lite snorig även idag så trycker jag in en ny vilodag. Planen och förhoppningen är att vara tillbaka i träning imorgon igen! Idag får det bli en hundpromenad i grannkommunen som fysisk aktivitet. 

BloggerImage

Igår satte jag någon timme på 4-5 meters höjd och spikade panel. Kul att lära sig något nytt.

Inga kommentarer: