söndag, maj 08, 2016

Drömmar om livet en söndag

BloggerImage

Här går jag och är fet

16,30 timmars träning (375 kilometer) på fem dagar blev det denna veckan. I min värld är det ganska mycket, i andras är det typ ingenting. Hur det kan vara. 

Idag är det i alla fall en välförtjänt vilodag. Fick även sova till tio idag. Riktigt nice. Mina tidigare långsovningar kunde ju sträcka sig långt in på eftermiddagarna. Men nu har jag ju dels ett trevligt sällskap som vaknar tidigt, men också skaffat mig en dygnsrytm värd att leva för. Det är kul när det flyter på och man trivs med tillvaron. Jag försöker njuta av det. Livet är inte det man ser fram emot, längtar efter eller drömmer om. Livet är det som pågår här och nu. Försöker bli bättre på att inse det. 

Dagens göromål är hundpromenad och målning av hus. Det funkar ju rätt bra i detta strålande sommarväder. 

BloggerImage

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka grymma träningskompisar Adam

Adam Steen sa...

Japp

Unknown sa...

Blivit Bonushusse....?

Adam Steen sa...

Det verkar nästan så?