onsdag, maj 11

Falu gruva idag

BloggerImage

God förmiddag folkens. 

Idag är det Falu gruva med skolan som gäller. Riktigt mäktigt ställe detta, världsarv som det är. Har varit här två, eller tre gånger tidigare om jag minns rätt. En av gångerna kan jag eventuellt ha smugit in då det varit stängt, men det är så längesedan att det är preskibrerat nu. Jag tycker det är spännande med såna här kulturella och historiska platser. Något jag intresserat mig mer och mer för. Ska bli kul med guidad tur. 

Vaknade med nackspärr, eller i alla fall en jävligt stel nacke idag. Var nog från cyklingen igår, kände mig stel när jag hade cyklat klart. Det går nog över. Idag ska jag ju tävla "älven runt" i Borlänge. Kommer bli jobbigt, spritter inte direkt i löparbenen idag. Men det är bara att kriga på!

Vi hörs lite senare!

Inga kommentarer: