fredag, maj 20, 2016

Helhetshälsa, fredag, vila, Borlänge tour

BloggerImage

Fick hem lite produkter från Helhetshälsa igår. Jag gillar dom, rena och svensktillverkade produkter! Använder mestadels multivitamin, multimineral och omega-3


Hej kamrater. 

Lite småskön träningsvärk idag. Både i benen och överkroppen. Det tar fint att hänga i TRX-band, men också att dunka lite SkiErg. Tycker SkiErgen är ett riktigt bra och tidseffektivt komplement. Man kan köra bra och grennära intervaller här. Perfekt i kombination med ett gympass. Men använd det som ett komplement, det får inte bli istället för skidor eller rullskidor. För det är ju trots allt en SkiErg och inte just skidor eller rullskidor. 

Här i Falun firar vi fredag idag, just på grund att det är just FREDAG. Jag firar lite i smyg att det enbart är tre skolveckor kvar också. King att jag vid 31 års ålder har sommarlov. Man är väl så pojkig. 

Jag tar vilodag idag igen. Har inga speciella måsten heller. Skönt som skräcken det! Speciellt om man är lat som mig. 

I helgen är det Borlänge tour (eller Shimano tour som jag fortsatt säger, trots att det bytt namn för många år sedan), en tredagars MTB-tävling i just grannkommunen (där jag som bekant hänger en del), tänkte jag skulle kolla på det och heja på mina kamrater. Det blir skoj!

BloggerImage

Ritade denna idag, fy fan. Hade man angett ålder utefter sin kunskap att måla så hade jag inte varit gammal, haha

2 kommentarer:

Petrus sa...

Vad kostar tavlan? ;-) blir väl budgivning förstår jag :-D

Adam Steen sa...

Hahahahaha :)