torsdag, maj 19

Jogg - TRX - SkiErg (igen)


Då har jag åter avverkat ett pass på gymet. Efter två kilometers lugn jogg som uppvärmning så var jag redo för dagens gymsession. Jag nöter på med mitt pass i TRX-banden, tror stenhårt på det. Idag var dessutom första gången som jag känner att jag blivit lite starkare och mer stabil. Kul när det går åt rätt håll må jag säga. Det är inte världens enklaste övningar, det var ju som bekant Jimmie Johnsson som visade mig dom, han i sin tur hade lärt sig övningarna på ett läger som han hade tidigare med det nu nedlagda "Team Exspirit". Som vanligt blev det sex stycken övningar, tre set och 8 - 20 repetitioner. Låter kanske inte så allvarligt, men det känns på.

När jag hängt klart i repen så körde jag en omgång med SkiErg-intervaller;

Första setet: 10 minuter, 20 sekunder intervall - 20 sekunder vila, 166 snittpuls, 178 maxpuls, motstånd 6

Andra setet: 10 minuter,  40 sekunder intervall - 20 sekunder vila, 178 snittpuls, 190 maxpuls, motstånd 5 (tider nedan)

Det fick bli dagens träning. Nöjd med insatsen!

Några bilder:Övning två, ena benet i TRX, motsatt hand i marken, nudda "lös" armbåge och knä mot varandra, 3 x 10 per sida


Övning fyra, dra TRX mot röven, rakt bakåt - vänster - rakt bakåt - höger - osv, 3 x 15stycken40" - 20" SkiErg, något snabbare än senast

2 kommentarer:

Anonym sa...

Övning 2 är grym.

Har du övriga att visa med 👍😀?

Adam Steen sa...

Verkligen! Ja, det kanske kommer framöver :)