fredag, maj 13

Jogg - TRX - SkiErgHade äran att träna med Johannes Ringsby idag, eller ja, vi värmde upp tillsammans och körde samtidigt. Men han körde med sina Skigrip och jag i TRX-band.

Vi började passet med att jogga i nästan 15 minuter, en liten runda i omgivningarna kring vårt kära Britsarvet. Var lite seg i kropp och huvud sedan min eftermiddagssömn på 45 minuter. Brukar ta ett tag att vakna till efter dom, men jag känner att den sömnen är ack så välbehövlig! 

Hoppade sedan in på gymet och drog av mitt TRX-pass. Sex övningar, tre varv, 8 - 20 repetitioner. Lite starkare sedan föregående gång, upplevde jag det som. Men bålen och triceps är fint möra efter den körningen. Ringsby tyckte att jag var fin och jag tyckte att han var fin. 

När jag hade hängt i repen i cirka 40 minuter så var det dags att skrämma upp puls och flås i den där SkiErgen. Idag blev det tio minuter med 70" - 20" och lika många minuter 40" - 20"(två minuters vila mellan seten), hade motstånd sex på de tre första 70" och resterande del av passet motstånd fem (rätt mör muskulärt, och ville få mer puls och mindre belastning muskulärt). 

- 70" - 20": Snittpuls 167, maxpuls 182

- 40" - 20": Snittpuls 179, maxpuls, 193

Var lite segt att komma upp i puls på första setet. Pulskurvan:SkiErg-tider:

Inga kommentarer: