fredag, maj 20

Lära sig cykla, fjärilar och Borlänge tour

BloggerImage

Martin Eriksson matar iväg

Det har varit en rolig dag idag. Det började med jobb som vanligt för mig nuförtiden då det är vardag. När eleverna hade idrott så passade jag och min elev på att öva på att cykla. Personen jag är assistent åt är synskadad och har således inte lärt sig cykla själv. Så vid två-tre tidigare tillfällen så har jag gått/sprungit bakom och hjälpt till med balansen. Men idag så lyckades jag lära hen att cykla själv, samt även starta och stanna helt utan hjälp. Oerhört kul, för mig, för eleven och föräldrarna. Här kan jag verkligen klappa mig på axeln!! 

Efter lunch på skolan så släppte vi ut fjärilarna som vi fött upp. En mäktig syn med närmare 50 fjärilar som drar iväg samtidigt! Minnesvärt. 

Nu har jag precis kollat Borlänge tour. Kul att känna av tävlingsstämningen litegrann. Men riktigt tråkigt väder med pissregn. Hoppas dom får finare väder resten av helgen. Matthias Wengelin vann första etappen av herrar elit! 

BloggerImage

Tistelfjäril

BloggerImage
BloggerImage

Martin Eriksson, Cykloteket racing team, femma idag


Resultat herrar elit, etapp ett

Inga kommentarer: