fredag, maj 6

Mäktigt löppass på 23 kilometer


Gustav Eriksson och jag, nästan uppe vid Lostenen på Hornberget

Det är ju fint att få träna ensam, jag har ju ändå valt en individuell idrott. Men att träna i grupp är inte heller fy skam kan jag lova. Tiden går lite fortare då. Idag var vi ett väldigt stort gäng, uppskattningsvis 20 personer, mestadels från DSA, som samlades uppe vid LIVI klockan 08,30. 

Vi sprang min favoritvända, Jungfruberget - Hornberget - Lugnet. Fina stigar och en del fina stigningar. Det är allt som krävs för att göra mig nöjd. Att det dessutom var så sjukt nära att det blev barüber gjorde ju inte saken sämre! Kände mig rätt så pigg idag och vaderna fungerade som sig bör. Stödstrumpor, sova middag i dito och liniment har gjort sitt. Har även stretchat en gång. 

Totalt var jag ute i 2,25 h, sprang 23 kilometer och lyckades plocka 535 höjdmeter idag. Fortsatt rätt hög puls på passen, 140 i snittpuls idag, men det kommer vända efter någon veckas träning, så pass väl känner jag min kropp. 

Nu ska jag sova middag, därefter så kliver jag in på gymet och kör lite TRX-band och SkiErg. Heja timmar!

Bilder:


5 kommentarer:

Anonym sa...

Mongos! ni står ju still på hälften av bilderna?

Adam Steen sa...

Alla kan ju inte vara lika duktiga som du din äckliga *valfritt elakt ord*

Unknown sa...

Alltså dessa vätskebälten och löpning....

Anonym sa...

Precis! Dricker gör man ju på lördag kväll

Adam Steen sa...

oj