tisdag, maj 03, 2016

När motvind blir medvind osv

BloggerImage

Men hallå hallå. 

(OBS: varning för ett positivt gayinlägg)

Eftersom att det bara är tre dagars skola denna vecka så är ju denna tisdag en torsdag. Inte helt fel det va!? 

Och det är inte slut där, medvinden fortsätter. Kände ju mig lite krasslig igår, men efter en eftermiddagsvila och bättre sömn i natt så sket väl min kropp i det. Så idag tänkte jag väl ta tag i den där träningen igen. Det är ju 15 timmar som ska betas av. Med fyra lediga dagar så ska väl det gå bra. Ett av passen ska innehålla mitt nya styrkepass i alla fall, sen ska jag nog försöka få till ett intervallpass också, om allt vill sig väl. Intervallpass (träningsformer) jag vill få till mer av detta träningsår är: cykel (landsväg), elghufs (löpning med stavar) och SkiErg. 

Det blir nog bra det här. Och nu när jag vet hur min vardag ser ut i över ett år framöver så är det inte bara att jag slipper oron över att inte veta vad jag ska göra, jag kan också planera bättre. Är fortsatt väldigt glad över att jag får fortsätta jobba här! 

Jag trodde inte i början av detta året att det till slut skulle bli så här bra, då var det mycket motvind. Med facit i hand så blev föregående julaftonen den bästa hittills i livet! 

Töntiga talesätt som att "Draken lyfter i motvind" och "askan är den bästa jorden" har aldrig känts mer relevant än nu. Tror att jag nu med dessa rutiner kan få ett mer lugn och en harmoni som gör att jag kan fokusera bättre på min träning, ha mer kul och på så vis bli bättre på långloppen i vinter. Och om jag inte blir det så är ju inte skidåkningen hela livet, bara nästan. 


4 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte fallhöjden gaymannen!

Adam Steen sa...

Glöm inte att din mamma och din farmor är samma person

Janne sa...

Älskar denna blogg mer och mer. Kul att du mår så äckligt bra.

Adam Steen sa...

Oj, tack!! :)