tisdag, maj 24

Sjukt fin löprunda; 28 km terräng - 3,05 h


"Nu ska det här feta aset få", tänkte Adam Steen när han 15,45 drog hemifrån. Först blev det nio kilometer, 55 minuter och 235 höjdmeter på Jungfruberget. Sedan mötte jag upp Linus Larsson vid frisbeegolf-banorna med en orienteringskarta(!) i handen. Blev lite orolig ett tag, men när han pratade om fina stigar på militärområdet så blev jag lugn. Vet nämligen att det finns mycket fint där, jag har varit en del där och sprungit, men framförallt kört MTB som yngre, men jag hittar väldigt dåligt därborta tyvärr. 

Det blev två timmars löpning med Linus i den fina terrängen, bitvis obanat, mycket stig och väldigt fina backar. Både branta och långa. Jag gillar ju egentligen inte att springa när det är blött, eller obanat. Jag tycker mer om tuff terräng, men detta gick rätt bra faktiskt och benen fick sig en riktigt fin omgång idag, jag är mer än nöjd med detta passet. 

Innan jag drog ut idag så blev det en näve med naturella cashewnötter+russin och en banan. Det stod jag mig på under hela passet. Drack två liter vatten ur min vätskeryggsäck. Sådana här pass ger hårdhet. Ska försöka få till lite längre och mer genomtänkta pass än dom har vanliga "två timmar". Tror det är en bra plan, åtminstone för egen del.

Siffror:

3,04,26 timmar
28,02 kilometer
139 snittpuls
159 maxpuls
765 höjdmeter

Strava:


Bilder:


Rundan


Puls- och höjdkurvaFina stigar


Linus är Skånes bästa (och enda?) skidåkare genom tiderna

9 kommentarer:

Anonym sa...

Finns allt en liten orienterare i dig stekarn 😏😏

Adam Steen sa...

Ja, men den är bra liten ;)

Anonym sa...

Enda skidåkare från skåne?
Det finns ju en sjukt snabb A1 åkare på rullisar från skåne!

Adam Steen sa...

Just ja. Fast rullskidor är inte skidor väl?

Anonym sa...

Lika bra att skänka Skåne till Danmark;)

Anonym sa...

Haha, Linus har levt så länge i exil från Skåne så han räknas väl inte som skåning längre? Sen har jag också hört om han där skåningen som är snabb på sina A1- pass, han ligger även totalfemma i Sverige cupen på rullskidor. Kan va så att han är duktig på rullskidor?..........ler!

Adam Steen sa...

Skåne ligger väl i Danmark?

Ja, vem vet?!

Anonym sa...

Skåne ligger snart i Danmark!

Adam Steen sa...

Skönt