onsdag, maj 4

Sluta se ut som fan själv när ni cyklar!

BloggerImage


Nu när värmen slog ner som en bomb igår så kände jag att det var dags att raka benen. För när det vankas kortbyxecykling så är håriga ben ett big no no. Det finns diverse andra stilbrott man får passa sig för också. Hörde att det var ett skidgäng som var ute på vägarna igår och cyklade. Det brukar inte vara någon vacker syn. Ibland skäms man nästan för att vara skidåkare då folk tror att man kan se ut hur som helst när man gränslar sin tvåhjuling, men det har ändå blivit bättre de senaste åren, som tur är. Men trasiga och omatchade kläder är ju inte alltför snyggt. Tänk på det är ni snälla. Löpare och triatlether är andra som inte är så stilmedvetna. Men allra värst är nog ändå orienterare, det är i min värld de töntigaste av alla. Men som tur är så får ju alla tycka som man vill och gilla vad man vill. Men jag har alltid rätt. 

Jag är lite trött idag, trots bra sömn. Löppasset igår tog nog mer än jag tror. Skönt med ledigt imorgon. Tänkte smälla till med tre timmar cykel både idag och imorgon. Någon som är sugen att hänga med? Vore kul med lite sällskap, jag kan dra. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är orienterare... Mossgröna slitna nylonbyxor e vackert 😀😀
Insidan som räknas kung 🤔.

En av de fula sa...

Det är ingen som ser oss orienterare ändå, så vi skiter i hur vi ser ut när vi tränar. Sen följer den vanan oftast med på träning utanför skogen också. För vissa gäller den alltid, varesig de tränar eller inte. Men ja, vi ser förjävliga ut!

Jesper sa...

håriga ben är manligt!

Adam Steen sa...

Hahaha, vad sjukt! :)

Anonym sa...

Helrakade kvinnor är min likör

Adam Steen sa...

Såklart!