tisdag, maj 10

Sug efter träning och drömmens liv

BloggerImage

Sho bror. 

Läget? Jag smyger omkring barfota i tofflor, med linne och shorts idag. Ja, det går bra. Drömmens väder på drömmens jobb. Att jag sedan får umgås med drömmens guzz på kvällarna gör ju att jag lever livets life! 

Tänkte cykla idag, det blir skoj. Enda minuset med det är att man ej kan cykla i barüber (barjüver), det är stort no, no på det. Nästan som att vara en orienterande triathlet. Det går bara inte. 

Är väldigt motiverad till att träna nu och följa min plan på 700 timmar detta år. Det har inte varit såhär kul på många, många år. Just för tillfället så vill jag verkligen träna och utvecklas som långloppsåkare. Trodde aldrig jag skulle få ett sådant sug igen. Kroppen känns förhållandevis fräsch och jag tycker att den svarar rätt så bra på träningen jag hittills gjort. Sen hur det blir till vintern vet man ju aldrig, men hellre må bra och ha kul och kanske åka lite sämre. Än tvärtom. Men när det fungerar runt om och det mentala funkar så brukar det även gå bra! 

Nu är det en månad kvar till sommarlov. Ska bli galet nice alltså. Kunna träna och vara ledig. Kan ju inte bli bättre! 

Ni förstår ju att det är en ganska ovan situation för mig att vara glad och positiv. Vet inte helt hur jag ska förhålla mig till det, men jag väljer att njuta av stunden och situationen. Sen försöker jag inte oroa mig så mycket för framtiden. Rullar på i flowet nu bara. 

Puss!

BloggerImage

En bättre morgon

6 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att visa upp denna snygga guzz i bloggen snart nu! Grattis, men sluta vara så enormt positiv! 😝

Adam Steen sa...

Törs inte ;) tack! Haha ja, sorry

Anonym sa...

Vafan har hen i näsan?

Adam Steen sa...

En Lars

Anonym sa...

suther?

Adam Steen sa...

oj