lördag, maj 07, 2016

Tack Biketown!


Efter mitt senaste cykelpass med "Joersa" så märkte jag när jag kom hem att bakhjulet var oerhört vint, det slog från sida till sida så pass mycket att det tog i båda bromsklossarna. Då kan man hålla sig för skratt. Hade ställt in mig på att fixa ett helt nytt hjul, men jag chansade och hörde med Mattias på Biketown. Han sa att det bara var att komma förbi, drog dit igår, fick hjälp direkt och hjulet är nu rakt, så stort tack för grymt bra service! Jag kan verkligen rekommendera er att gå till dom om ni behöver hjälp med era cyklar. Detta är inte heller något köpinlägg då jag betalade för servicen (tro det eller ej).

Idag är planen att cykla fem timmar, det blir kul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande att göra såna upptäckter i branta utförsbackar kan jag tänka.

Som någon sa "man ska leva farligt". Vet inte om jag håller med.

Adam Steen sa...

Ja