måndag, maj 9

Tar biken till jobbet, som den sossen man är

BloggerImage

Nu tror ni väl jag blivit helt galen. Och det kanske jag har. Men någon form av förstånd har jag ändå kvar. Det är friluftsdag med skolan idag och vi ska cykla med eleverna från skolan och bort cirka fyra kilometer. 

Jag åkte lite väl tidigt från Borlänge i morse, kom hem och insåg att jag hade god tid på mig. Sådant gör mig förvirrad, jag är ju alltid van att vara ute i sista sekund. Jag är inte den som jobbar med marginaler när det kommer till tid. Så imorse började jag städa hemma i lägenheten, därefter så cyklade jag omvägar till skolan. Sjuk känsla ändå, att vara i tid och utan att behöva stressa. Kanske ska testa det oftare. 

Idag kickar vi igång en till femtontimmarsvecka vad gäller träning. Sista veckan utan rullskidor. På onsdag ska jag tävla, mer om det sen. Det här blir kul! Nu kör vi!

BloggerImage

Såhär såg det ut på promenaden igår. Jag är rätt lat när jag inte tränar, vilket ni kanske förstått. Att gå är nog bland det jobbigaste jag vet. Men det är härligt i trevligt sällskap. 

Inga kommentarer: