tisdag, maj 31

Tre timmar cykel


Skönt att få ligga på hjul för en gångs skull

Det satt inte direkt några diamantben på Adam Steens kropp idag vill jag lova. Blandningen med  en tids avsaknad av cykling och gårdagens stumfest gjorde mina ben väldigt krispiga, vilket jag tidigt fick erfara idag. Allt ifrån vader, till baksida och även framsida lår var på gränsen till kramp vid flertalet tillfällen idag. Men jag klarade mig ifrån det i alla fall. Kändes väl inte jättebra direkt, men det blev trots allt ett bra pass, med inte alltför många skidåkarryck heller. Jag höll mig också lugn uppför, måste försöka spara krut om jag ska ta mig igenom veckans planerade pass. 

Förutom Linus Larsson och Mattias Argårds så var också Robert Eriksson med idag, kul med sällskap. Vi körde en gammal favoritvända;

Britsarvet - Riksväg 293 - Smedsbo - Valsan - Rexbo - Romma - Hisvåla - Sågmyra - Grycksbo - Bergsgården - Österå - Falun. Fick skarva en sväng runt knoppen för att få ihop mina planerade tre timmar (gav mig någon minut tidigare dock, ingen juniorhets idag alltså). 

Enligt polarklockan så blev det:

2,57,52 timmar
92,01 kilometer
670 höjdmeterNy tröja, nya cykelbyxor och nya strumpor, allt från favoritmärket VOID.

Inga kommentarer: