fredag, maj 6

TRX och SkiErg


Tillbaka på brottsplatsen

Det räckte inte med ett löppass på 23 kilometer i morse för undertecknad, jag var tvungen att köra ett pass till. Är nu lika trött som om jag skulle ha gått en guidad tur i Stockholm, har också haft ungefär lika trevligt som det dessutom. Är ni intresserade av guidade turer i Stockholm så kan ni kolla in Stockholm Our Way. Ska ner dit snart och få en liten guide, kan vara perfekt för mig att lära mig omgivningarna där, jag som är DM-mästare i skidor i Stockholm, samt tävlar för en Stockholms-klubb.

Eftermiddagens träningspass då. Jag gå/joggade de två minuterna till gymmet, därefter så brände jag först av Redcord/TRX-programmet som jag lärt mig av Jimmie. Sex övningar, tre varv, 8-20 repetitioner. Fokus mestadels på bål och triceps. Riktigt fint trött nu efteråt. Jag avslutade gymsessionen med lite tre stycken SkiErg-intervaller á fem minuter (en minuts vila, motstånd 5) i tröskelintensitet:

- 1:a, 1305 meter, 158 snittpuls, 170 maxpuls

- 2:a, 1319 meter, 168 snittpuls, 177 maxpuls

- 3:e, 1325 meter, 176 snittpuls, 185 maxpuls

Imorgon är planen fem timmar cykel, häng med om du är sugen?!


Inga kommentarer: