tisdag, maj 31

Vinna biljetter till fotbolls EM?Nu är det bara någon vecka kvar till sommarens höjdpunkt. Fotbolls-EM drar igång med Sverige i en rätt svår grupp. Vi har inte speciellt många världsstjärnor och landslaget ska spela mot ”galna” Irland, fotbollsnationen Italien och en av favoriterna i turneringen Belgien. Ska vi gissa att Sverige åker ut redan i gruppspelet och att Zlatan gör turneringens mål – en repris på EM i Ukraina 2012 alltså.

Har du inga biljetter – precis som jag? Det finns vägar kvar att gå även om det krävs lite tur.
MrGreen – Fram till den 1 juni kan man vara med i en tävling där en lott fås när man spelar Live-Roulette. Inte helt insatt i reglerna men förstår att det är en utlottning av något slag. Sånt gillar jag mer än skriva limerickar på omöjliga svenska städer eller skriva käcka rim om hur viktigt det är att äta en speciell frukostflinga. Tur kan få avgöra i spel och ”lektävlingar”. När det kommer till sport så får kunskap och träning ligga bakom vem som vinner.

KIA – Har du en KIA ökar chansen att du kan vinna den här tävlingen. Ja, det är enbart de som har KIA som kan vara med.  Fyll i registreringsnummer, personuppgifter och den där svåra motiveringen om varför du ska vinna. Skulle gissa att det inte räcker med ”Jag vill vill vill vill” Nått fyndigt eller speciellt måste man nog komma på.

Pressbyrån – Köp två Mars (chokladbiten), och ta en selfie med de två chokladbitarna i handen utanför en Pressbyrå. Lägg sen upp bilden på #pressbyråntillEM på Instagram. Men det räcker uppenbarligen inte med det. Man ska även motivera (ännu en gång…)

Hoppar över Rouletten, har ingen KIA och drar mig för att köpa chokladbitar för att göra selfies med. Håller mig med andra ord hemma denna gång och ser på EM på TV istället. Med ett gäng polare blir det ändå härlig stämning.

Jag säger 1-1 i öppningsmatchen mot Irland.  Vem sätter emot?

Inga kommentarer: