torsdag, juni 2

Den trötta kroppen och materialstrul

BloggerImage

Tjenare!

Igår var jag ju trött och jävlig. Men inte så orkeslös eller tom på energi. Konstigt. Smällde i alla fall i mig två snickers, en glass och tre ölkorvar efter middagen. Har nämligen hållit igen på "onödigt" ätande på slutet. Så det satt fint att spänna ut skinnet på buken. 

Drog till Borlänge igår kväll, där blev det en dryg timmes målning. Trodde jag skulle vara trött och seg då, men det var inga problem alls. Skönt. 

I morse så var jag omänskligt trött när klockan ringde, men mer "sovtrött" än "kroppstrött". Hoppas kroppen är piggare på dagens pass. Planen är styrka och SkiErg. 

Det är inte bara träningen som varit lite seg och motig de senaste dagarna. Har haft lite otur med materialet också. Dels så har en eker gängat upp sig två gånger på bakhjulet till cykeln, så hjulet har varit vint som satan. Men tack vare bra och snabb service av grabbarna på Biketown så har dom löst det åt mig. Jag ska också få nya reservdelar skickade från Sensa, så förhoppningsvis så löser det sig. Igår så märkte jag också att ena bakhjulet glappade i axeln på mina rullskidor, trots att det nästan var nytt. Men jag har blivit lovad nya hjul även från Elpex, så även det ska lösa sig. Finns ju värre problem. 

Idag har vi utedag i skolan. Skönt i det fina vädret. Inte mycket "vanlig" undervisning kvar nu innan sommarlovet!

Vi hörs senare!

2 kommentarer:

Petrus sa...

Glöm inte solskyddskrämen ;-)

Adam Steen sa...

Okej :)