lördag, juni 11, 2016

En femmil i stakningens tecken

BloggerImage

Adam X 2


Denna veckas träning är nu avbockad och inskriven i träningsdagboken. 10,55 timmar och 189 kilometer landade veckan på. På fem träningspass. Inte några mängder man skryter för barnbarnen om kanske, men det var enligt min plan och jag tycker jag hela tiden kör pass med syfte och bra mening. Känns som det är bättre än att bara träna för tränandes och timmarnas skull. Det tror jag på och det funkar bäst för mig. 

Dagens pass utgick från Medväga strax utanför Domnarvet, därefter gick rutten som följer: Brusala - Vallmora - Smedsbo - Aspeboda - Ornäs - Torsång - Islingby - upp till Bergebo - Domnarvet - Medväga. En fin tur, möjligen lite för lite kupering. Men det blir lätt så när man kör rullskidor utan att vara på en rullskidbana. 

Efter Torsång så lade jag in ett fartökningsblock med tio stycken á 20 stavtag, med 20 stavtag i vila. Tror stenhårt på dessa alltså. Siffrorna för det blocket blev: 7,18 minuter, 2,43 kilometer, 162 snittpuls, 170 maxpuls och 20,0 km/h snittfart (överraskande, då jag nästintill "står still" under de 20 stavtag jag har i vila).  

Kände mig pigg under hela passet idag och hade fint snack som vanligt med Adam Larsson. Körde med mina Elpex-treor och givetvis enbart stakning!

BloggerImage
BloggerImage

Vi hade sällskap av Jimmie Johnsson en stund under passet, mellan Ornäs och Torsång, han åkte runt Runn. 

Från Polar-klockan:


BloggerImage

Siffror 

BloggerImage

Rundan

Inga kommentarer: