torsdag, juni 16, 2016

Fått lite gjort

BloggerImage

I förmiddags så bjöds det på finväder, så jag passade på att följa med Amanda på en hundpromenad. Härligt så. Även om jag tycker det är sjukt jobbigt att gå, jag blir andfådd och trött direkt. Men att löpa intervaller nära max går bra. Sjukt det där. 

Efter promenad så drog jag till polisstationen i Borlänge för att förnya mitt pass. Där var det en kö som inte var av denna värld. Tog cirka 1,5 timme innan det var min tur. Har folk inga jobb?! När jag äntligen fått hjälp där så åkte jag till Dala Wärdshus och åt köttfärssås & spaghetti. Tog även en låda med pannkakor till kvällen, (som jag nu äter i samband med Bauhaus-galan på SVT2). 

När jag var mätt och glad så åkte jag upp till mina föräldrar för att sätta på de nya hjulen på bilen. Givetvis skulle det krångla då bultarna bak var för långa, men med hjälp av LarsK så löste det sig bra. Skönt att ha sommardäcken på plats!

Blir en lugn kväll nu. Imorgon väntar långpass cykel och vädret lovar regn. Blir skoj. 

BloggerImage

17 tums flickfälgar, det duger åt mig. Jag åker ju ändå runt i "en bil man köper åt kärringen".

Inga kommentarer: