söndag, juni 26

Grymma undertröjor!
Som ni vet försöker jag skramla ihop ett gäng träningstimmar under året. Samtidigt måste jag försörja mig och öva mina sociala färdigheter genom att träffa människor under andra former än träning. 

Att växla mellan träning och något socialt sammanhang där man inte kan se ut som en skidåkare har jag hört kan leda till att man eftesvettas. Skulle det sociala sammanhanget vara ett viktigt möte, en presentation eller liknande är det sjukt oskönt att få synliga svettfläckar på sina snygga kläder. Det härliga självförtroendet man byggt upp försvinner snabbt.

Jag har fått äran att testa en produkt som löser det här problemet. Det är högst sannolikt världens bästa undertröja. Shirtfriend heter den och kan bara köpas online på www.shirtfriend.se. Den ser nästan ut som en vanlig T-shirt men till skillnad från allt annat jag har sett är den gjort i naturmaterialet bambu, som är otroligt mjukt och skönt – mjukare än bomull! Några fler av materialet smått otroliga egenskaper är:
  •       Absorberar fukt 3-4 ggr mer än bomull
  •       Naturligt antibakteriellt
  •       Svampdödande egenskaper
  •      Naturligt tempererande  (känns sval när det är varmt och varm när det är kallt)

Att designen dessutom helt och hållet är anpassad för att vara just en undertröja som INTE syns under favoritplaggen gör inte saken sämre. Ni som tvingas ha skjorta till jobbet vet problemet med att ljusa skjortor är genomskinliga och T-shirt syns under skjortan. Har man en vanlig snygg T-shirt på sig vill man ju inte heller att ärmarna på en undertröja ska sticka fram. Det har Shirtfriend tänk på och sett till att ärmarna är lite kortare än normalt – smart!

Efter att själv testat Shirtfriends undertröja har den blivit ett självklart basblagg i garderoben. Vem vill inte slippa synliga svett- och deofläckar samtidigt som favoritplaggens livslängd förlängs? Sen att grundaren är en skidåkarkollega med topp 1000 placering på Vasaloppet i år gör det ju bara roligare!

Så surfa in på www.shirtfriend.se och köp några tröjor. Det är lika bra att köpa minst 2 och spara in på frakten. Du kommer ändå vilja köpa fler i framtiden.  Jag har ordnat så du får 10% rabatt om du skriver in koden: ”addesteek” (mitt namn på instagram om du inte redan följer mig där).

Inga kommentarer: