onsdag, juni 22

Jogg - TRX - SkiErg - Löpband - Jogg


Halvpigg idag, jävligt svettig dock


Idag var det rätt slitsamt alltså. Hade det lite på känn, har ju kört en del hård träning på slutet, i alla fall för att vara mig. Men ändock så blev det ett bra och stabilt pass där jag körde precis enligt plan och fick ut det jag skulle ur kroppen. Skönt så. Jag kan ju alltid inbilla mig att jag nått en lite högre nivå, det känns så stundtals i alla fall. 

Jag joggade som vanligt mina två kilometer på 12 minuter som uppvärmning, skönt med sol och värme idag. Sedan klev jag in på gymet och brände av följande:

- TRX-programmet. Det kan ni ju redan, annars har ni en genomgång av det här.

- 10 minuter 40"-20" SkiErg, motstånd fem, 167 snittpuls, 179 maxpuls

- 10 minuter 40"-20" löpband, 19,3 km/h, 5% lutning, 180 snittpuls, 191 maxpuls

Var rätt svettig, flåsig och trött efter avklarad gymsession. Peppar, peppar så kände jag inte av knäet som började värka igår under denna träning. Däremot så värkte det lite i det innan passet, konstigt nog. Tror det är en lite muskel på insidan av högerknäet som trilskas lite, imorgon får jag vila benen, så det blir nog bra. Jag valde att jogga ner runt kvarteret efteråt idag, för att få en liten möjlighet att skölja ur surbenen. 

Det var allt i träningsväg idag, skönt så!


Inte jättekaxig efter löpintervallerna


Inga höjdartider på SkiErgen idag, så kan det vara ibland

Inga kommentarer: