onsdag, juni 29, 2016

Min dag i bilder och text


Utkast från hål nummer fem. Kast över huvudet med discen ställd rakt i luften

Goder afton.

Har hunnit med lite idag ändå. Skönt att göra något, annars börjar jag snart klättra på väggarna om jag inte får röra mig snart. 

Efter en frukost på fyra kokta ägg så var dagen i stort som följer;


Gräsklippning i livets sommarvärme, bar överkropp och podcast i hörlurarna. Idag lyssnade jag på Coltings nakna sanning, avsnittet med Clas Björling. Väldigt bra!


Tog sedan mitt bakhjul från landsvägscykeln och lämnade in det på cykelcentrum för ett byte av nav. Det var något problem i produktionen med det gamla navet, så det kan eventuellt vara en anledning till att ekrarna gängat upp sig en aning och gjort hjulet vint vid två tillfällen. När jag lämnat hjulet så tog jag bilen till ett närliggande företag och hämtade ut lite kläder, mer om det imorgon.


Åkte därefter vidare till ett företag i Falun för att lämna in ett par av mina 150 centimeter långa stavar från KV+. Dessa kommer skickas tillbaka till KV-killarna på Grönedals Sport AB, anledningen till det är att jag igår fick ett par skickade till mig med längden 155 centimeter. Jag kommer nog troligtvis inte använda mig av 150 något mer. Tack för hjälpen!


Efter stavlämningen så blev det en lunch bestående av fyra baconskivor och lite sallad. Försöker hålla nere på maten så gott jag kan nu när jag ändå inte kan träna. Drog sedan upp till Lugnet och tog årets första frisbeegolfrunda. Det slutade med några hål på par och en total på 16 över par. En av mina bästa rundor någonsin. Riktigt kul är det vill jag lova er!


Avslutade mitt häng i residensstaden med att kolla in en träningstävling som Falu CK arrangerade i MTB uppe vid hoppbackarna. 

Nu är jag tillbaka i grannkommunen och har just ätit middag. Ska nog avsluta dagen med hundbad, eller hundpromenad. Vi hörs imorgon igen!


Avslutar med ett av mina kast från dagen, i slowmotion:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Discgolf är verkligen sjukt kul! Vrid upp ryggen mer mot kastriktningen och sträck ut armen mer rakt i bakdraget så kommer du få lite mer tryck i dina drivar :) Då känns det inte lika deppigt när kidzen klämmer av sina drivar på 150m + :)

Adam Steen sa...

Tackar! Haha. Det har du rätt i :)

Anonym sa...

Nu har du blivit ordentligt deffad. Nog en dålig idé att gå ned mer och du riskerar att få dålig energistatus. Kanske därför du underpresterade rejält på en löptävling för ett tag sen. Vikten är inte allt ens i löpning.

Adam Steen sa...

Oj, tack! Ja, kanske. Det återstår att se. Men visst, det har du rätt i!