lördag, juni 4

Njuter av livet som aldrig förr!

BloggerImage

Men drake vad skönt det var att sova en hel jävla natt!! Somnade före tolv och vaknade klockan 08, gick upp och tömde gubb-blåsan och sov sedan en timme till. Nu är man ju en helt ny människa! 

Efter den goda sömnen blev det frukost ute på gräset i solskenet! Jag vill stanna i detta ögonblick för evigt! Men grejen med allt sådant här "njuteri" är ju att det måste föregås av en del slit, kämpade och "onjuteri". För annars uppskattar man inte dessa stunder på samma sätt. Hade man alltid haft sovmorgon, solsken och lediga dagar så blir man nog ganska mätt efter ett tag. Det där visste ni ju redan, men för undertecknad som i vissa avseenden är ett antal år efter så är detta nyheter. 

Idag ska jag vila, skönt det efter sex träningsdagar i rad. Under dessa sex dagarna har jag fått ihop 15 träningstimmar. Baggis för vissa, tufft för mig i samband med det övriga livspusslet. Men det går. Imorgon kliver jag på rullskidorna här i Borlägne och tänkte rulla ett varv + lite mer runt Runn. Förhoppningsvis får jag med mig Kalle Gräfnings, som jag möter upp i Falun. Ni andra är också välkomna. Fem timmar tänkte jag vara ute. Planen är att sticka 07,45 härifrån och att vara i Falun cirka klockan 09. 

Dagen idag kommer ägnas åt husrenovering, hundpromenader och så vidare. Vardag för den unge herr Steen. Och jag trivs med det!

Inga kommentarer: