tisdag, juni 14, 2016

Ny tattoo, dålig svensk match och dagen

BloggerImage

Blev en liten kompass på högerlåret igår


Godmorgon alla mina kycklingar. 

Igår blev det som ni såg en tatuering, därefter så var jag hemma och plockade lite i lägenheten innan jag sedan drog till Borlänge och kollade fotbollen. Var inte direkt någon höjdarmatch ur svenska ögon sett. Nu blir det svårt att gå vidare från gruppen för Sverige. Hade dock inte några förhoppningar om det heller. Men det är kul att kolla ändå. Efter matchen slog tröttheten från träningspasset till som en blixt från klar himmel. Jag slumrade till en sväng i soffan. Därefter lade vi oss före klockan 22 och såg en film i sängen, lyckades med nöd och näppe se klart den. 

Är lite trött även idag, men mest för att det är "tidigt", känner inte av gårdagens pass alltför mycket. Jag ska strax bege mig från grannkommunen till Falun igen för att åter köra ett träningspass. Idag står det styrka i TRX och sedan SkiErg på programmet. Inget mer. Skönt så!

Vi hörs efter det. 

Inga kommentarer: