söndag, juni 12

Nya rims till Benz, vilodag och jobb

BloggerImage

Sho brors!

Igår efter träningen åkte jag och Amanda på en Roadtrip, 30 mil enkel väg, i en flong ny Benz för att köpa en uppsättning fälgar (17") och däck till min gamla Benz. Jag har nämligen hinkat runt med europeiska vinterdäck, vilket kanske inte är så bra nu när det (förhoppningsvis) blir varmt och sommar. Så detta blir kanon. Hjulen är sponsrade av Briko Maplus Sverige / Steens sport & trading. 

Idag har jag vilodag, det är inte helt fel. Planerna för denna dag är att måla hus, putsa fönster på huset, åka till Elgiganten för att försöka fixa en antennkabel till TV:n och WiFi-förstärkare så signalen räcker ner i källaren. Jag lär mig så mycket nu när jag blivit hantverkare. Ärligt så ska jag väl säga att jag mer eller mindre har tummen mitt i hand vad gäller snickeri och så vidare. Men man är väl inte sämre än att man kan lära sig. 

Vi hörs senare. Vilar jag mer nu så får jag skäll från arbetsledningen! 

BloggerImage

Stjärn-fälgar

Inga kommentarer: