fredag, juni 10, 2016

Så fin skolavslutning < 3


Eleverna i klassen verkar gilla mig. Som en förälder sa angående blommorna och mina godishjärtan; ska du ut på frieri?!


Jag hade höga förväntningar på denna skolavslutning. Jag gillar verkligen skolan, eleverna och lärarna. Hade dessutom varit med på repetitionerna inför den. Och varenda gång när barnen sjunger i kör så blir jag rörd till tårar. Idag var inget undantag. En oerhört stark känsla, en känsla av gemenskap och av kärlek. Det var obeskrivligt fint. När jag själv haft egna skolavslutningar genom åren så kan jag inte komma ihåg att dom har varit så här fina. Sen att jag fick sådana fina gåvor av eleverna så blev jag också alldeles rörd och glad. Oerhört starkt. Kanske är lite blödig här, men det bjuder jag på.


Denna låten sjöng eleverna i kör, så väldigt fin!


Nu sitter jag hemma i soffan, lite tom men mest fylld av glädje. Känner mig väldigt tacksam och glad över att få fortsätta på skolan och i samma klass med samma elev ett år till. Det ser jag fram emot! Nu ska jag njuta av sommarlov och att kunna fokusera på träningen än mer. Jag är fruktansvärt tacksam och glad över att jag äntligen kan vara glad och må bra. Att jag träffade Amanda och att jag helt plötsligt kunde känna glädje och lycka igen. Att träningen flyter på förhållandevis bra och att jag verkligen tycker det är kul igen, roligare än på många, många år! Självklart kommer det komma svackor, men förhoppningsvis är jag mer rustad för sådana än någonsin! Tack alla som varit med och gjort mig "hel". Måste passa på att klappa mig själv på axeln också, lycka kommer inte av sig självt. Det gäller att kämpa själv också!

Nu ska jag ut och köra stakintervaller! 
  

Vyn från elevkören där jag stod. Jag har valt att inte lägga ut bilder från skolan, eller berätta om vilken skola jag är på och så vidare. Dels med hänsyn för elever och personal på skolan, men också för att skilja bloggen och skidåkaren Adam mot min vardag och "arbetaren" Adam. För trots allt, ibland händer det ju att det hoppar ur någon "groda" här på bloggen, och det är ju kanske inte riktigt hela sanningen och saker som jag till 100% är seriös med och menar. Ni som känner mig vet ju att jag kan ha lite ironisk humor, men alla vet ju inte det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, nu börjar du vara blödig! Men det är så när man blir gammal ... För att inte tala om du producerar småsteenar någon dag ...

Men tills dess!
https://www.youtube.com/watch?v=1EY7lYRneHc

:)

Adam Steen sa...

King :)