torsdag, juni 30, 2016

Servat Benz, kroppen min, häxbrygd osv

BloggerImage

Idag har Benzen fått ny olja och nytt oljefilter. Så nu är den pigg och glad igen. Hade jag lämnat in den på "Samhall" (bilstjärnan) så hade denna service sprungit lös på 3 800 SEK. Tur att pappa kan skruva med bilar och hjälpa mig. Själv går jag mest omkring och ställer dumma frågor. Exempelvis vad skillnaden på bensin- och diesel-motorer och del- samt hel-syntetolja är. Det här med motorer och allt där i kring är inte min starkaste sida direkt. Men jag tror det finns folk som har än mindre kunskap än jag. 

Jag tror jag är lite piggare idag igen. Hade dock oerhört svårt att somna inatt igen. Låg vaken långt in på det nya dygnet och det hann även blidagsljus, innan jag kunde få någon timmes välbehövlig sömn. Drygt att inte kunna somna. Jag ligger och funderar på allt mellan himmel och jord då. Inatt hade jag även fått en låt på hjärnan som gick runt, runt. Glömt vilken det var nu som tur är. Annars brukar jag vid sådana tillfällen fundera på träning och kommande träningspass. Men det är inte riktigt aktuellt när jag inte är träningsbar. 

Jag hoppas verkligen jag är frisk imorgon så jag kan vara med på Toughrace sprint under morgondagens kväll. Eller i alla fall så jag kan få köra lördagens 8 kilometer. Har i alla fall blandat en jävla häxbrygd igår med citron, honung och ingefära. Samt dunkat i mig extra mycket preparat från Helhetshälsa. Så nu vore det väl fan om jag inte blir frisk snart! 

Nu väntar det nog en vända discgolf. Trött på att sitta still!

BloggerImage

Häxbrygd

BloggerImage

Helhetshälsas MSM- och askorbinsyra-pulver

Inga kommentarer: