söndag, juni 26, 2016

Snickrat - bättre rygg? - nästa veckas träning

BloggerImage

Det blev en dag i snickrandets tecken. Kul att få lära mig nya saker. Idag har jag bland annat lärt mig att såga med en fein och att sätta upp knutbrädor. Det är en del pill även på utsidan av ett hus. Småsaker som tar rätt lång tid. Men det går framåt. 

Hörni? Jag har märkt att jag inte gnällt över ryggen lika mycket nu på slutet som förut. Tror faktiskt den för en stund är mycket bättre nu. Lite ont och stel på morgnarna, men i det stora hela är det ju klart bättre. Väldigt skönt. 

Jag har ju vilat idag med. Skönt så. Imorgon drar vi gång igen med träningen. Fick ihop 14 timmar denna veckan och nästa så tänkte jag skramla ihop 18, bara att bita ihop och köra. Har en halvfärdig och anpassningsbar plan som ser ut som följer:

Mån: Långpass stakning, 4-5 h (kanske med intervaller?)

Tis: Löpning med DSA, 3,5-4 h

Ons: FM Intervaller, stakning? + EM Styrka 

Tors: Vila 

Fre: Stakning, eller rull 1,5-2h + Toughrace 1 h

Lör: Toughrace, 1,15 h - rull dit och hem?

Sön: Kanske vila, men kan träna här med, vila nästa på måndagen istället då, (14h-vecka efter)

Som ni ser så är det Toughrace både på fredag och lördag. Tävlingarna går här i Borlänge dessutom, perfekt att vara på hemmaplan! Ni får gärna vara med mig och träna!

BloggerImage
BloggerImage

Inga kommentarer: