onsdag, juni 1

Snyggaste träningskläderna, långloppspass idag och stumma vader

BloggerImage

När man börjar åka runt i dessa nya steekiga träningskläder från Colour Wear, då vet man att man inte bara är med i matchen, man är i ledning. Med ljusår. Enda nackdelen nu med detta är att det ser ut att bli finväder och sol framöver. Alla vi vet ju vad finväder och sol innebär; barüber. Och barüber + sol kan ju aldrig någonsin vara en nackdel!! Det blir lite av en paradox eller moment 22 här känner jag. För man (läs; jag) tränar ju för att bli fin, brun och smal. Och ja, ni fattar. Kanske. 


Det var ingen sprätt i benen i morse kan jag säga. Benen och framförallt vaderna trilskades som aldrig förr. Sjukt trasig. Att vara ovan och sedan tävla löpning tio kilometer på asfalt dag ett. Därefter cykla tre timmar dag två med halvtaskig vätskebalans är inte optimalt om man vill ha sprättiga ben. Jag lovar. Har provat. 

Tur för mina ben idag att jag tänkte staka i tre timmar. Kommer dock inte heller "bara" staka i tre timmar. Jag har planerat in att från cirka mitten av passet lägga in ett AII - AIII-drag på omkring en timme. Det kommer nog kännas rejält. Hoppas på något bättre känsla än de senaste dagarna. Men jag ska inte förta mig tänkte jag, utan mer försöka få upp en skaplig marschfart, hitta en bra träff i stakningen och inte stressa. Långloppsfart ungefär. Kommer också försöka lägga in några korta fartökningar under denna timmen också. Det blir nog bra ska vi se! 15,45 - 16,00 tänkte jag starta passet, på treor, välkommen att hänga med!

Återkommer ikväll, efter att jag jobbat klart, sovit middag och tränat! 

BloggerImage

Gubbvad(er), låghalt och blekfet

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du tur får du sällskap av någon skåning som är sugen på ett A1 pass på fyror!

Adam Steen sa...

Kanske :)