måndag, juni 27, 2016

Sommarpratet av Johan Olsson

BloggerImage

Jag har tidigare bara lyssnat på ett "sommarprat" hittills i livet och det var Kristian Gidlunds från 2013. Riktigt bra och känsloladdat! Annars har deltagarna inte riktigt tilltalat mig, tills idag då jag såg på Erik Wickströms blogg att Johan Olsson skulle ha sitt sommarprat idag. Det passade ju perfekt att lyssna idag då jag ändå inte gjort något speciellt vettigt. Så i samband med städning av min lägenhet så lyssnade jag först på senaste avsnittet av Alex & Sigges pod och därefter Johan Olssons sommarprat. Jag var helt övertygad om att det skulle vara riktigt bra och intressant. Det var det också, så jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på hans en timmes långa prat. Väl investerad tid måste jag säga, i alla fall för oss skid- och sportnördar. 

Jag använde mig av appen "podcaster" på min iPhone, sökte på "sommar och vinter i P1" och där hittade jag avsnittet med Johan. 

För utom att lyssna på podcasts, städat lägenheten och ätit lunch så har det inte hänt så mycket mer idag. Fortsatt ont i halsen, tråkigt nog. 

BloggerImage

Inga kommentarer: