måndag, juni 27, 2016

Ställer in denna dag

BloggerImage

Förra veckan så bytte jag ut mitt x år gamla Briko Maplus-vätskebälte mot ett nytt sådant. Har haft det nya liggandes i säkert två år i väntan på att bli utbytt, så det kanske var på sin plats med ett nytt?!


Goddag mina kära följare. 

Vi brukar ju höras tidigare än såhär på dagarna. Men idag blev det inte som jag tänkt mig. Kände redan igår och kanske egentligen redan i lördags kväll att jag inte var helt pigg. Var seg under hela gårdagen också och inte riktigt "hungrig" på denna veckans planerade träning, det visade sig i morse när jag vaknade att jag hade ont i halsen och huvudet. Bara att stänga av väckarklocka och sova vidare. Tråkigt men sant. 

Jag har ju varit väldigt förskonad från förkylningar, jag har tränat på bra en tid nu, samt även skött mig bra med livet runt om och är även väldigt tillfreds med livssituationen just nu. Så en liten  förkylning ska inte få mig ur balans. Det är inget att gräva ner sig för. Blir en bra chans för kroppen att återhämta sig. Kanske var det därför fredagens Orsakajt'n gick så fruktansvärt dåligt. Sov ju lite dåligt bitvis under den veckan också. Dessutom så kanske en heldag i vattnet under lördagen gjorde sitt till, jag frös bitvis så jag skakade då. Ja ja, man kan spekulera i evigheter. Inte mycket att göra åt. 

Dagen får spenderas på annat sätt än i träningskläder. Ska hem till Falun och packa upp mina väskor. Städa i lägenheten och därefter mest ta det lugnt. Det kan vara skönt det också. Det är väl just den biten med att "ta det lugnt" som är det enda jag varit dåligt på under den senaste tiden. För övrigt har allt fungerat klockrent. 

Hoppas nu bara att jag blir frisk så jag kan tävla till helgen! Vi hörs senare mina vänner!

BloggerImage

Måste bjuda på en till liknande arbetsbild från gårdagen. Så ni ser vilken mäktig hantverkare jag blivit 

Inga kommentarer: