tisdag, juni 21, 2016

Tänkte springa ett långpass

BloggerImage

Från söndagens Bysjörunda


Guten morgen. 

Nu är det sådär okristligt tidigt igen. Fast dygnsrytm håller sig bra så mår jag ändå illa och dåligt så fort det är morgon. Det är som att man aldrig lär sig att vara pigg då. Jag är hundra på att man är liksom konstruerad, eller har det inprogrammerat i sin DNA huruvida man är morgon- eller kvällsmänniska. Morgonmänniska är jag inte. 

Nu ska jag strax åka till Falun, byta om och sen bege mig mot LIVI för träning med DSA.  Planen för dom är 3,5 timmar löpning. Jag ska även springa dit och hem, så det kan ju kanske bli närmare 4 timmar för min del. Det ska nog gå bra. Tråkigt nog regnar det, men det var väl ungefär lika stor skräll som att jag skulle känna mig som en zombie när klockan ringde. 

Vi hörs efter jag sprungit mina vänner!

Inga kommentarer: