onsdag, juni 22

Tappar i vikt

BloggerImage
BloggerImage

Efter ett riktigt skitväder under gårdagsförmiddagen så vände det under eftermiddagen och den efterlängtade solen tittade fram. Skönt då med en hundpromenad i fina omgivningar, trevligt sällskap och solsken!


God förmiddag. 

Kroppen var lite mörbultad när jag vaknade i morse. Men konstigt annars efter de senaste dagarnas träningar. Så ska de vara. När jag enbart kör ett pass per dag så upplever jag det som att jag inte blir lika hungrig och inte behöver äta lika mycket som om jag skulle köra dubbla pass. Det gillas. När jag också kör långa pass på förmiddagen så känns det som att jag energin räcker längre än när jag kör på eftermiddagen, av någon anledning. 

Jag har precis enligt plan tappat lite vikt nu på slutet. När jag drog igång träningen vecka 17 igen så vägde jag77 - 78 kilo. Men jag hade ju då också kört väldigt mycket styrka under en period och samtidigt knappt kört någon uthållighet. Det ledde nog till lite ökad vikt. Det var faktiskt lite av en plan, eftersom att jag nu enbart kommer köra styrkan i TRX-banden nästan hela vägen fram till säsongsstart under senhösten. Den uteblivna styrkan med vikter, hantlar och skivstång tror jag också har bidragit till att jag tappat lite vikt. Givetvis har också de långa och tuffa passen gjort sitt.

Så vad väger jag nu då? Jo, både efter måndagens väggenrunda och gårdagens löppass så vägde jag in på 72,6 kilo! Visserligen är det väl en del vätska jag tappat då också, men ändå, det går åt rätt håll. Jag har ju också försökt att inte äta alltför mycket onyttigt under den senaste tiden! Jag har en liten förhoppning att komma ner på 70kilo, det hade varit mäktigt! Bara jag fortsätter i samma banor, men vissa dagar så kan jag bara inte hålla mig borta från några grabbnävar med lösgodis eller liknande.


Idag så bjuder jag mig själv på ett kortare pass, skönt nog. Det blir jogg, TRX, SkiErg och lite lättare löpbandsintervaller. Hoppas jag är lite piggare än vad jag känner mig just nu. Den som lever får se!

Hörs senare, hälsningar;

BloggerImage

//Flanören

Inga kommentarer: