torsdag, juni 30, 2016

Testar lite nya kläderJag svängde igår förbi hummelgatan 14 i Borlänge. Där mötte jag upp Rikard Claesson för att ta emot en kasse med noname-kläder. Tyckte dom hade en stilren design, sköna i materialet och kvalitén kändes riktigt bra. När jag tävlade skidor för min föregående skidklubb så använde vi kläder från noname, fram till någon gång i början av 2010-talet faktiskt. Då vi hade noname som klubbkläder så varken gillade, eller ogillade jag dom, de kändes liksom helt okej, varken mer eller mindre. Men när jag fick klämma på gårdagens kollektion så kändes det verkligen som att dom utvecklas mycket åt det bättre, både med materialet i kläderna och även kvalitén som jag ovan nämnde kändes bättre och mer rejäl. 

Ska bli spännande att få testa dessa kläder på träningarna framöver. Mycket handlar ju faktiskt om kläder när man tränar. Dom måste ju givetvis sitta bra och "göra det dom ska", det vill säga att dom ska andas, torka snabbt, avvisa vatten och regn (för sådana avsedda kläder) och så vidare. Men funktion och passform är inte allt, det är i alla fall för mig väldigt viktigt att dom är snygga också och det tycker jag att noname har lyckats med! 

Kläderna jag fått testa är så kallade lagervaror, de kommer i vissa standardfärger. För er som klubb exempelvis så kan ni designa egna kläder. Både design och färger, samt även sponsorer kan tryckas digitalt så att ni får just er egen önskade produkt. Förutom skidkläder så finns det kollektioner i orientering, friidrott och cykel. 

På de olika sociala medierna så kan ni söka efter #nonamesport för att se fler bilder och varianter av kläderna. Ni kan också följa noname på följande kanaler:

Facebook: Noname Sverige
Instagram: Nonamesport

Vid frågor och annat kring kläderna så kan ni kontakta Rikard Claesson. Hans kontaktuppgifter och mer hittar ni här,


Inga kommentarer: