fredag, juni 24, 2016

Tjejdäng av tre!

BloggerImage

En sammanfattande bild av dagens Orsakajt'n


Jag hade förhoppningar om att åtminstone göra ett bra lopp. Men det grusade sig ganska snabbt tyvärr. Låg i cirka halva loppet på cirka 3,50 min/km, men fick slita ont. Tappade mer och mer och med fem kilometer kvar så slet jag för första gången i livet av mig linnet på en löptävling. Då var det kamp om överlevnad och att bara ta mig till mål. Det gjorde jag i alla fall.

Nej. Dagens lopp får jag lägga bakom mig snabbt. Är inte alltför besviken. Är nog lite sliten, känslan var klappkass, jag småfrös, blev yr, hade hållkänning och kunde inte ta ut mig. Känslan på blodomloppet i Borlänge häromveckan var riktigt, riktigt dålig. Idag var den ljusår sämre än det. Fick tjejdäng av tre stycken dessutom. Då är man fin. 

Ja ja. Ska bli skönt att vila två dagar nu! 

Rullade in på 1,04,49 timmar, 15,34 kilometer, 185 snittpuls, 192 maxpuls. 

BloggerImage

Jag är ju brun åtminstone

Inga kommentarer: