onsdag, juni 8

Tre timmar cykel i bitvis storm


Kombinationen Adam Steen och cykling var inte alltför upphetsande idag. Visserligen visste jag ju redan innan passet att det skulle bli tungt med dessa helslaktade ben från gårdagens löpinferno. Dessutom blev jag väldigt tidigt in i passet hungrig, samt även rätt så less av den bitvis helt galna stormvinden. Klippte i mig en energikaka redan efter drygt en timme och en gel efter halva passet, då försvann hungerkänslorna, tyvärr försvann inte mina ben, även om dom fungerade ungefär lika som obefintliga ben. 

Körde en vända över Aspeboda - Torsång - Milsbo - Gustafs och Borlänge (mer detaljerat om ni klickar på strava-länken nedan) Jag hade mestadels medvind första halvan av passet. Andra halvan av passet var inte motvind, det var "motstorm". Från Gustafs och hem ungefär. Det var inte så att jag skrattade mig harmynt under de sista 90 minuterna vill jag lova er. 

Försökte att inte förta mig alltför mycket idag. Speciellt då känslan inte var helt hundra i benen, samt att jag har fler och hårdare pass kvar att genomföra denna veckan. 
Dessa öppna fält är ju fina att titta på, men dom är inte alltför trevliga under rådande stormvindar

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det har blåst något fruktansvärt på slutet. Riktigt hemska kastvindar som märks även om man kör bil.

Adam Steen sa...

Ja. Fy fan. Jag blir vansinnig och sitter skrikandes på cykeln där i min ensamhet.

Fredrik sa...

Citerar Lisa Norden (triathlon).
Gör man jobbet till 100% varje dag slutar man utbränd!
Kämpa på och ha roligt!

Adam Steen sa...

Det är sant det!