tisdag, juni 7

Veckans planerade träning, och så vidare

BloggerImage

Tvättade Benzen igår, vi tackar Martin Sandell för det! 

Sho folkens. 

Kliver in i sista veckan på jobbet innan sommarlovet. Äh, är väl inget märkvärdigt. Ska väl inte bli så skönt med sommarlov. Ska ändå inte göra något vettigt, vara ledig, träna och ha det bra. Ni missar ändå inget. 

Imorse var det ju tidig uppgång igen och jag var som vanligt ett vrak. Men efter några minuters kramande med livets tjej och tvångsöppning av ögonen så vaknade jag så sakteliga till. 

Jag nämnde väl igår att denna veckan blir lägre i träningsmängd igen, 10-12 timmar. Jag ska träna från idag tisdag till lördag. Och jag tänker ungefär något sådant här (troligen denna dagsordning):

- löpintervall, något längre drag
- distans 2,5-3 h, cykel eller stak
- styrka och skierg
- stakintervall, halvlånga drag, runt Varpan?
- distans 2,5-3 h, löp eller cykel

Planerar att dra mig ut ungefär klockan 15,45 - 16,00 från mig i Britsarvet. Fredag blir nog lite tidigare träning, då jag slutar tidigare. Som vanligt uppskattas sällskap och jag kan även anpassa mig. Hör av er!

Vi hörs senare kamrater!

BloggerImage

Mitt dagsverke hittills 

BloggerImage

Jobbpepp

Inga kommentarer: