torsdag, juni 16, 2016

Vilodag och så vidare

BloggerImage

Ibland brukar jag och min kompis Etixx ut och åka lite bil. Etixx är en bra kompis, hjälper mig när jag blir trött eller hungrig bland annat. 


Hej alla socialdemokrater. 

Idag har jag vilodag och fått sovit ända till nio. Det var ju inte fel. Är lite lätt mör i kroppen idag faktiskt, speciellt i benen från gårdagens löpintervaller. Hoppas jag utvecklas bra om jag fortsätter i den här stilen med bra träning, dygnsrytm och så vidare. Jag har nog inte varit såhär seriös sedan 2007, det året var jag rätt stark på skidorna, men efter den våren ballade jag ur en aning och sedan dess har jag inte riktigt hittat tillbaka. Förens nu kanske? Det känns nästan lite så faktiskt. Kul! Enda som kanske talar emot är väl att jag ska jobba 75% från augusti, men det behöver inte vara negativt. 

Idag ska jag göra lite ärenden. Bland annat fixa ett nytt pass då det gamla har gått ut. Jag ska också försöka få på sommardäcken på bilen. Annars ska jag försöka ta det lugnt. 

Vi hörs senare!BloggerImage

Hämtade ut en uppsättning hjul från Elpex häromdagen, treor och fyror. Tack för det!

6 kommentarer:

Ugi sa...

Tjenixen.

En snabb fråga angående Elpex rullskidorna. Har ett par Evolution X, tycker bara de är så jävla svåra att åka på jämfört med mina Swenor. Brukar åka cirka 5km när jag återigen kan konstatera att detta GÅÅÅR ju inte. Är det verkligen så stor skillnad på dem och att jag är för dålig åkare för Elpex?

H: En Finne på svenska skidor :)

Adam Steen sa...

Tjenare. Jag kär team 610. Dom är väldigt lätta att åka på. Jag har hört att evolution är lite mindre stabila. Tror du vänjer dig förhoppningsvis :)

Niklas sa...

Ge Evoskidan några mil så ska du se att det blir bättre!
Evolution med PU blir betydligt stabilare mot Evolution med gummi.
Är de nya hjulen rundare igen Adam eller ser jag fel?

Adam Steen sa...

Tror också det. Jag tyckte de nyare hjulen såg lite rundare ut igen, det gillar jag!

Niklas sa...

Håller med! De platta blir ganska känsliga när vägen är ojämn

Adam Steen sa...

Jepp