lördag, juli 09, 2016

17,02 min och sexa på startsträckan

BloggerImage

Grisar mig i mål 


17,02 på startsträckan alltså. Enligt min klocka så var det 4,96 kilometer. Snittpulsen blev 191 och maxpulsen 201. Tog ut mig med andra ord! Förra året så hade jag 17,13, så bättre än då åtminstone. Skönt att kunna bevisa för mig själv att jag kan hyfsat och att misären på midsommar (Orsakajt'n) var en dålig dag och mer en tillfällighet. 

Jag värmde upp rätt länge idag. Tyckte att kroppen var förhållandevis pigg. Det blev ungefär en halvtimmes jogg och därefter lite fartökningar för att få igång systemen lite. 

När starten gick så bara försvann det typ tio stycken. Jag tyckte jag sprang skapligt fort, men jag var ändå ljusår efter de snabbaste. Passerade första kilometern på 3,11. Därefter så lugnade det ner sig en aning och jag kunde plocka några placeringar in mot växlingen. Låg nog 11-12:a som sämst ett tag, men blev åtminstone sexa och nästan i rygg på fyran och femman. Vann sträckan gjorde Jerker(?) Lysell, och han är en av världens bästa orienterare, främst löpmässigt som jag förstått det. Han var 1,37 min före mig. Resultat hittar ni här

Efter målgång så fick det bli nedjogg till bilen, hämta väskan och sedan fortsatt nedjogg med väskan till duschen. Snabbt tillbaka till bilen och sedan ner till Norrköping, där vi nu är! Mäktig dag!

BloggerImage

Amanda fick mata mig i bilen, eller ja, BMW:n

BloggerImage

Mäktig stämning och sjukt fin stad. Aldrig varit här förr

Inga kommentarer: