torsdag, juli 7

Ägg, sömn, nyasfalterat och rullskidbana på Lugnet?

BloggerImage

Ägg är ju det bästa som finns

Hallå och "godmorgon"!

Har väl ändå varit uppe i över en timme. Planen var att träna tidigare, men jag kunde återigen inte somna inatt. Jävlar runk. Det liksom kryper och kliar i benen, samtidigt som jag inte riktigt kan sätta hjärnan i viloläge. Så jag valde att ställa fram alarmet ett par timmar och sova. För det konstiga är att när jag väl somnat och sen vaknar så kan jag somna om rätt lätt och framförallt på morgnarna så kan jag sova hur länge som helst. 

Idag blir det ett lite "lugnare" pass. Tänkte köra en kort sväng på rullskidorna (upp till Lugnet och kika på Sjulsarvsbacken som bitvis ska vara omasfalterad). Och sedan blir det lite gym tänkte jag. Blir lagom så. Men det lär nog ta sin lilla tid det också. 

På tal om nyasfalterat så har jag fått lite information om att det ser mer positivt än någonsin för en rullskidbana på Lugnet inom en snar framtid. Hur mäktigt är inte det?!

Inga kommentarer: