söndag, juli 10, 2016

Dagen och nästa veckas plan

BloggerImage

Idag har det inte hänt många knop. Skönt det. En (för mig) rätt hård träningsvecka på precis över 15 timmar är i hamn. Och planen för kommande vecka är 18-20 timmar, går den i lås så har jag endast tappat ungefär 5 träningstimmar på min sex dagar långa träningsfrånvaro efter midsommar (två vilodagar, följt av fyra sjukdagar), det är bättre än vad jag kunde hoppas på då när jag låg i soffan och var fet. 

Idag däremot har det blivit någon "tjocktimme" i soffan. Efter en kort snickring och sedan museum i Säter så åkte vi hem, gjorde tacos, åt upp det godiset som var kvar från gårdagen och kollade en film. Mot slutet av filmen hann jag även sova en kortis. Skönt! 

Träningsplanen för veckan ser ut ungefär såhär:

Mån: Stakning h
Tis: Vildmarksleden löpning 4
Ons: Vasapass stakning 3,30 h
Tor: Vila
Fre: Löpintervaller med DSA + styrka(?)
Lör: Oklart?
Sön. Stakning 4 h

Hör av er om ni vill hänga med!

BloggerImage

Såhär fin var jag i morse innan jag blev väckt

Inga kommentarer: