torsdag, juli 7

En timme på fyror - TRX-styrka - SkiErg


Nyasfalterat i Sjulsarvs-jansson, dock bara den sista tredjedelen ungefär, och vidare några hundra meter efter toppen, hela den raksträckan. Fint


Tjosan.

Jag tog mig väl till sist i kragen och klämde av ett träningspass. Kommer jag inte iväg direkt på morgonen och inte heller har bestämt tid med någon så brukar jag av någon outgrundlig anledning skjuta upp mina träningspass så långt det bara går. Idag blev det långfrukost och sedan hem till Falun, där hemma så tog jag åter isär mina hjul på Elpex-treorna, dom låter så illa, denna gången knackade jag ur lagren också, fettade in skiten också, hoppas det hjälpte.

Det jag körde idag var först en timme på mina Elpex-fyror. Denna gång med benen. Åkte upp till Lugnet, snurrade lite kring Kårestugan, Högbo och Järlinden. 14,2 kilometer och 220 höjdmeter slutade det spektaklet med.

Klev sedan in på gymet och körde mitt TRX-program, det gick helt okej, varken till eller från. Funderade länge på vad eller om jag skulle köra någon SkiErg, det hela slutade med tio minuter 40"-20" på motstånd 10. Snittade 1,46,4 min/500m på dessa tio stycken. 163 snittpuls, 175 maxpuls.

Det fick räcka för idag. Imorgon blir det träning i Borlänge med Adam Larsson!


HejTiderna från dagens SkiErg

Inga kommentarer: