söndag, juli 03, 2016

Fina bilder från helgens två tävlingsdagar


Inte många hundra meter kvar till mål här, under gårdagens åtta kilometer långa toughrace

Det var väl ett tjat från mig om helgens lerfest hela tiden. Antar att ni inte läst någonstans på mina sociala medier i helgen om att jag tävlat? Nej, tänkte väl det. Vi tar några till bilder då. Det var nämligen så att den starke falucyklisten Niclas Brus taggade mig i ett gäng snygga bilder från fredagens supersprintfacebook:


Kvartsfinalen, dessa hinder var inte alltför lätta att hålla balansen på, och man var tvungen att ta sig över hela stocken, annars börja om


Fortfarande kvartsfinal, inte långt från mål


Semifinal


Även här semifinalOklart vilket lopp dessa två senaste bilder är ifrån, troligen finalen och strax innan målgång

__________

Igår kväll så mailade Lina Börjes mig tio stycken fina bilder från gårdagens långa lopp. Lina intervjuade(?) och fotade mig på JSM 2003 nere i Huskvarna, efter min silvermedalj, det börjar bli några år sedan nu. Förutom bilderna på mig nedan så finns ett antal ytterligare bilder här och här

Detta hinder var lite läskigt faktiskt, en tunnel i jord, när man kröp in i den så var det becksvart, det på grund av en sväng mitt i, rolig idé. Strax efter detta hinder blev det rullgardin ner för mig, trött som skräcken


Här är jag ute på någon äng och yrar


Detta hinder var inga problem att forcera, det användes båda dagarna, men att gå från att som jag forcera det, till att ta sig över det snabbt som dom bästa gör, där är det stor skillnad
I princip det sista hindret innan mål, därefter var det bara en spånhög och en stock att ta sig över innan den efterlängtade mållinjen

Avslutningsvis en mobilfilm från lördagens lopp, filmat av Amanda:

Inga kommentarer: