söndag, juli 03, 2016

Intervjuad igår och ny träning idag

BloggerImage
BloggerImage

Blev väl intervjuad igår, både innan och efter racet av DT.se i deras livesändning kring Toughrace igår. Den sändningen kan ni se här

BloggerImage

Såhär rent var vattnet i badkaret igår. En rejäl och fin lerinpackning


Godmorgon. 

Inatt hade jag sådär svårt att sova igen. Blev inte många timmars sömn. Trött som skräcken nu, pigg som en jävla fåne under natten när jag försökte sova. Har åtminstone legat i sängen med syftet att sova i cirka åtta timmar. 

Nu strax väntar ett rullskidspass på två timmar tillsammans med Adam Larsson. Det får räcka. Det är ju trots allt en rätt sliten kropp jag har att handskas med idag. Ska bara slänga i mig en kopp kaffe och två ägg, sedan är jag fit for fight. 

Vi hörs senare med rapport från träningen och lite fler bilder från gårdagens Toughrace!  Om jag nu får mer ledigt från detta renoveringsbygge, så att jag hinner blogga. 

Inga kommentarer: